Membongkar Dan Memahami Rahsia Penyembuhan Sel Melalui Terapi Pemakanan Sunnah.

Penemuan Eksklusif Yang Menakjubkan

KRISTAL HUNZA ditemui 2000 kaki di bawah bumi, berusia 500 juta tahun di kawasan pergunungan dan juga di Lembah Hunza dan Lembah Karakoram antara Afghanistan dan Rusia. Mengandungi 84-96 elemen mineral yang sangat diperlukan oleh tubuh manusia untuk kesihatan yang maksimum.

Apakah GARAM HUNZA dan manfaatnya?

Garam mineral kristal Hunza adalah garam purba tulen dimampatkan secara semulajadi mengikut pergerakan tektonik jisim pergunungan. Ia membawa caj elektrik yang baik kepada tubuh badan untuk dijana caj tubuh yang dipanggil elektrolit. Garam ini sangat menakjubkan dan membekalkan mineral yang sangat tinggi yang diperlukan untuk tubuh merawat sel sel yang telah rosak.

Sabda Rasulullah s.w.t : “Barangsiapa yang memulakan makan dengan secubit garam maka Allah akan menghindarkan 330 jenis penyakit dan yang paling ringan adalah sakit gila, kusta, sakit gigi, sakit perut dan selebihnya hanya Allah jua yang Maha Mengetahui”. ( Ibnu Abbas )

Hasil kajian pakar etnologi Dr Hj abd Manan Embong dan Dr Hisham Hashim selama 7 tahun menemukan Kristal Hunza iaitu GARAM yang disebutkan dalam hadis Rasulullah s.a.w sebagai salah satu sumber terapi perubatan terbaik di dunia. Garam manakah yang dimaksudkan kerana dalam pasaran terdapat 13 jenis garam.

Carta-carta garam yang diguna pakai

BillJenisLokasiKegunaanHarga
1Kristal Hunza: ketulaLembah HunzaPerubatan MakananUSD 195.00/1kg
2Garam Tasik: CecairUSAPemakanan PerubatanUSD 40.00/1liter
3Garam dalam buluh: ketulanJepun, koreaPemakananUSD 12.00/1kg
4Garam ekstrak dari tumbuh-tumbuhan: DebuUSA, RusiaPemakananUSD 13.00/1kg
5Garam Holand: DebuBelandaPemakananUSD 10.00/1kg
6Garam mendapan laut: DebuIndia, Sri Lanka, IndonesiaPemakananUSD 0.50/1kg
7Garam Gunung: KetulanAfrika, SudanPemakananUSD 4.00/1kg
8Garam Bukit: KetulanMalaysia, Filipina, ThailandPemakananUSD 1.00/1kg
9Garam Laut Mati: KetulanJordan, MesirPerubatanUSD 0.50/1kg
10Garam Air Laut Biasa: KetulanKawasan laut berskala mediterranian khatulistiwaPemakananUSD 0.30/1kg
11Magnisium: cecairlarutan semulajadi di dasar bumi lembah balkoni Rusia, ArmeniaPerubatanUSD 1.70/1liter
12Abstrak garam dalam buah-buahan: cecairUSA, UK, ItalianPemakananUSD 10.00/1liter
13Garam galian dalam bukit: ketulanPakistan, UzbekistanPemakanan, rendamanUSD 0.50/1kg
Kajian Dr Patrick Flanagan pula tentang kaum Hunza iaitu kaum yang dipercayai mempunyai jangka hayat umur terpanjang di dunia iaitu purata umur 120 tahun hingga 140 tahun adalah disebabkan oleh air yang mereka minum bersumber dari air yang molekulnya sangat rendah hingga mencapai 5 nanometer iaitu 2000 kali lebih kecil dari sel darah merah di samping memiliki potensi caj elektrik tersendiri yang di panggil zeta potential. Air dari Lembah Hunza ini mengandungi GARAM HUNZA yang juga bercampur dengan bahan-bahan dari pokok PINE CYPRESS yang juga salah satu bahan UTAMA yang terdapat dalam CRYSTAL DROPS selain KURMA dan AIR ZAM ZAM.

Apakah PINE CYPRESS dan manfaatnya?

PINE CYPRESS

cypress-5282781_1280

Kayu Cypress

Kayu dari pokok jenis Pine Cypress ini mengandungi kimia yang sama dengan kayu serpihan dari Bahtera Nabi Allah NUH. Fungsinya menstabilkan imuniti tubuh hingga 89%. Membantu merawat batuk, radang paru-paru, sakit telinga , menajamkan penglihatan, merawat jantung, menambah air mani, merawat sembelit, stroke, kebas, buasir, sakit kuning, lemah syawat, rambut gugur, sakit kelopak mata, sakit kepala, masalah haid, kurap dan mencantikkan kulit.

Amber

Daun Cypress

Dari gabungan Garam Hunza yang mengandungi tenaga yang sangat tinggi digabungkan dengan kayu Pine Cypress yang mempunyai gelombang berketumpatan tinggi serta Kurma dan Air zam zam yang terkenal dengan khasiat yang maksimum maka ia tidak lain selain dari rumusan kepada hampir semua masalah penyakit yang sedang di deritai oleh manusia. Kami di NaturaWave sangat-sangat berbesar hati dan berbangga dapat berkongsi produk ulung kami iaitu CRYSTAL DROPS dengan anda semua.

PHOTO 2 SCIENCE LAB TESTS ke atas garam Hunza

Scroll to Top